Galerie
Speciální přednosti
- Delší životnost: výborná mechanická odolnost (abraze, perforace)
- Dobrý úchop na kluzkých předmětech díky reliéfnímu povrchu
- Vynikající ochrana během intenzívní manipulace s vysoce rizikovými- chemickými produkty
- Bez silikonu k zabránění vzniku stop a defektů na plechu a skle před lakováním
Použití
Automobilový/strojírenský průmysl
- Ošetřování/odmašťování kovů s agresivními rozpouštědly
Chemický průmysl
- Manipulace s barely s chemickými produkty
Jiná průmyslová odvětví
- Aplikace pesticidů
- Čištění tiskařských válců
- Údržba
- Zpracování a dokončovací úpravy dřeva
Zemědělství
- Příprava stříkacích směsí
- Plnění nádrže
- Aplikace a šíření pesticidů
- Nakládání s odpady z pesticidů
- čištění ošetřovacího zařízení
Normy
- 4102X
- Type A AJKOPT
Vhodné pro potravinářské použití se všemi druhy potravin v souladu s Evropským nařízením (ES) 1935/2004.
Detail výrobku
Materiál | Nitril |
---|---|
Barva | Zelený |
Vnitřní úprava | Chlorovaná |
Vnější úprava | Reliéfní povrch |
Délka (cm) | 46 |
Tlouštka (mm) | 0.55 |
Velikost | 7 8 9 10 11 |
Balení | 1 pár/sáček 12 párů/krabice |
Tabulka potravin
Celková klasifikace pro styk s potravinami
Význam barev
Je-li pH , nejsou k tomu vhodné.
Nápoje | Nealkoholické nápoje nebo alkoholické nápoje s obsahem alkoholu nepřesahujícím 6 % obj. čiré |
|
---|---|---|
Nealkoholické nápoje nebo alkoholické nápoje s obsahem alkoholu nepřesahujícím 6 % obj. neprůhledné |
|
|
Alkoholické nápoje s obsahem alkoholu mezi 6 % až 20% |
|
|
Alkoholické nápoje s obsahem alkoholu nad 20% |
|
|
Obiloviny, škrob, cukr, čokoláda a vedlejší produkty | Škrob, obiloviny, hladká a hrubá mouka, suché těstoviny, například makarony, špagety a podobné výrobky a čerstvé těstoviny |
|
Sušenky, pečivo, koláče a jiné pekařské výrobky, sušené, cukrové a cukrářské výrobky v pevné formě; bez mastných látek |
|
|
Sušenky, pečivo, koláče a jiné pekařské výrobky a cukrářské výrobky v pevné formě; s mastnými látkami, čokoládou, náhražkami a výrobky s polevou |
|
|
Cukrářské výrobky ve vlhké pastovité formě |
|
|
Melasa, cukrové sirupy, med |
|
|
Cukrářské výrobky s mastnými látkami na povrchu |
|
|
Ovoce, zelenina a vedlejší produkty | Ovoce celé, čerstvé nebo chlazené, neloupané; ovoce sušené nebo dehydrované; ořechy vyloupané a pražené |
|
Zelenina čerstvá, loupaná nebo nařezaná |
|
|
Zpracováváno: řezané ve formě pyré, pasty nebo konzervované ve vodném prostředí, včetně nakládaných a v slaném nálevu |
|
|
Zpracovaná v alkoholickém prostředí |
|
|
Zelenina konzervovaná v olejovém prostředí |
|
|
Ovoce konzervované v olejovém prostředí |
|
|
Ořechy v podobě pasty nebo pomazánky |
|
|
Tuky a oleje | Živočišné nebo rostlinné, přírodní nebo zpracované |
|
Emulze vodné v oleji (ztužený tuk, máslo) |
|
|
Produkty živočišného původu a vejce | Korýši a měkkýši, kteří nemají přirozené ochranné schránky, konzervované ryby ve vodném prostředí |
|
Korýši a měkkýši, kteří nemají přirozené ochranné schránky, konzervované ryby v olejovém prostředí, masné výrobky marinované v olejovém prostředí |
|
|
Korýši a měkkýši čerství v ulitě |
|
|
Ryby čerstvé, chlazené, solené, uzené nebo v podobě pasty |
|
|
Maso všech živočišných druhů, čerstvé, chlazené, solené, uzené nebo v podobě pasty či pomazánky |
|
|
Maso konzervované nebo částečně konzervované ve vodném prostředí |
|
|
Maso konzervované nebo částečně konzervované v olejovém prostředí |
|
|
Vejce a vaječné žloutky a bílky v práškové nebo sušené nebo mražené podobě |
|
|
Vejce a vaječné žloutky a bílky v tekuté nebo vařené podobě |
|
|
Mlékárenské výrobky | Mléko plnotučné, odtučněné nebo částečně sušené |
|
Mléko kysané (jogurt, podmáslí), smetana a zakysaná smetana |
|
|
Sýry přírodní bez kůry nebo s jedlou kůrou a tavené sýry |
|
|
Sýry celé s nepoživatelným obalem |
|
|
Sýry zpracované (měkké), sýry konzervované ve vodném prostředí (mozzarella apod.) |
|
|
Sýry konzervované v olejovém prostředí |
|
|
Mléko sušené včetně kojeneckého |
|
|
Dresinky | Omáčky vodné povahy |
|
Omáčky tukové povahy (např. majonézy, salátové zálivky) |
|
|
Hořčice |
|
|
Ocet |
|
|
Kombinované připravené potraviny | Sendviče, opékaný chléb, pizza obsahující různé typy potravin, s látkami tukové povahy na povrchu |
|
Sendviče, opékaný chléb, pizza obsahující různé typy potravin, bez látek tukové povahy na povrchu |
|
|
Polévky a omáčky v prášku nebo sušené, s látkami tukové povahy (včetně kvasnic) |
|
|
Polévky a omáčky v prášku nebo sušené, avšak bez látek tukové povahy (včetně kvasnic) |
|
|
Polévky a omáčky v jakékoliv jiné podobě, s látkami tukové povahy (včetně kvasnic) |
|
|
Polévky a omáčky v jakékoliv jiné podobě, avšak bez látek tukové povahy (včetně kvasnic) |
|
|
Potraviny rostlinného původu smažené nebo pražené (smažené brambory, zelenina či ovoce v těstíčku atd.) |
|
|
Potraviny živočišného původu smažené nebo pražené |
|
|
Ostatní | Potraviny sušené s látkami tukové povahy na povrchu |
|
Potraviny sušené bez látek tukové povahy na povrchu |
|
|
Byliny, koření, aromatické byliny, káva a kávové náhražky, v granulích nebo v prášku |
|
|
Koření a chuťové přísady v olejovém prostředí |
|
|
Kakaový prášek |
|
|
Kakaová pasta |
|
|
Koncentrované extrakty s obsahem alkoholu 6 % obj. nebo vyšším |
|
|
Zmrazené nebo hluboce zmrazené potraviny |
|
|
Zmrzliny |
|
Chemická tabulka
Celkové hodnocení chemické ochrany
Hodnocení ochrany je definováno s ohledem na propustnost i degradaci, abychom Vám poskytli komplexní návod k použití našich rukavic na ochranu proti specifickým chemickým látkám.
Význam barev:
Při výběru rukavice nelze vycházet pouze z údajů z chemické zkoušky a celkové klasifikace chemické ochrany. Skutečné podmínky při používání mohou změnit chování rukavice tak, že se bude lišit od chování v kontrolovaných podmínkách laboratorních zkoušek. Dopad na chování rukavic
Chemický produkt | CAS # | Doba k průniku (minuty) |
Prostupnost | Standard | Degradace | Hodnocení |
---|---|---|---|---|---|---|
1,1,1-trichlorethan 99% | 71-55-6 | 276 | 5 | ASTM F739 | 1 |
|
1,1,2-trichlorethen 99% | 79-01-6 | 9 | 0 | ASTM F739 | 1 |
|
1,1,2,2-tetrachlorethan 98% | 79-34-5 | 59 | 2 | ASTM F739 | 1 |
|
1,3-dichlorbenzen 98% | 541-73-1 | 73 | 3 | ASTM F739 | 1 |
|
2-propanol (isopropanol) 99% | 67-63-0 | 480 | 6 | EN 374-3:2003 | 4 |
|
2,2,2-trifluorethanol 99% | 75-89-8 | 43 | 2 | ASTM F739 | 1 |
|
2,4-toluendiisokyanát 80% | 584-84-9 | 480 | 6 | ASTM F739 | 2 |
|
Aceton 99% | 67-64-1 | NT | NT | 1 |
|
|
Akrylonitril 99% | 107-13-1 | 12 | 1 | ASTM F739 | 1 |
|
Anilín 99% | 62-53-3 | 72 | 3 | ASTM F739 | 1 |
|
Benzen 99% | 71-43-2 | 27 | 1 | ASTM F739 | 1 |
|
Butylacetát 99% | 123-86-4 | 78 | 3 | EN 374-3:2003 | 1 |
|
Chlorbenzen 99% | 108-90-7 | 42 | 2 | ASTM F739 | NT |
|
Chlorid uhličitý 99% | 56-23-5 | 341 | 5 | ASTM F739 | 3 |
|
Cyklohexan 99% | 110-82-7 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Diethanolamin 97% | 111-42-2 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Diethylamin 98% | 109-89-7 | 53 | 2 | EN 16523-1:2015 | 1 |
|
Diethylether 99% | 60-29-7 | 64 | 3 | ASTM F739 | 4 |
|
Dimethylformamid 99% | 68-12-2 | 35 | 2 | ASTM F739 | NT |
|
Dimethylsulfoxid 99% | 67-68-5 | 480 | 6 | ASTM F739 | 3 |
|
Epichlorhydrin 99% | 106-89-8 | 4 | 0 | ASTM F739 | NT |
|
Ethanol 95% | 64-17-5 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Ethylacetát 99% | 141-78-6 | 27 | 1 | EN 16523-1:2015 | NT |
|
Ethylendichlorid 99% | 107-06-2 | 18 | 1 | ASTM F739 | 1 |
|
Ethylenglykol 99% | 107-21-1 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Ethylenglykol butyl ether 99% | 111-76-2 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Ethylenoxid 100% | 75-21-8 | 32 | 2 | ASTM F739 | NT |
|
Ethylglykol 99% | 110-80-5 | 416 | 5 | ASTM F739 | 4 |
|
Ethylglykolacetát 99% | 111-15-9 | 162 | 4 | ASTM F739 | 3 |
|
Fenol 85% | 108-95-2 | 255 | 5 | ASTM F739 | 3 |
|
Fenylethylen 99% | 100-42-5 | 36 | 2 | EN 16523-1:2015 | 1 |
|
Formaldehyd 37% | 50-00-0 | 480 | 6 | EN 16523-1:2015 | 4 |
|
Freon 12 99% | 75-71-8 | 480 | 6 | ASTM F739 | NT |
|
Freon TF nebo freon 113 99% | 76-13-1 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Fural 99% | 98-01-1 | 61 | 3 | ASTM F739 | NT |
|
Heptan 99% | 142-82-5 | 480 | 6 | EN 16523-1:2015 | 4 |
|
Hexan 95% | 110-54-3 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Hydrazin 35% | 302-01-2 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Hydrazin 70% | 302-01-2 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Hydroxid amonný 25% | 1336-21-6 | 480 | 6 | EN 16523-1:2015 | 4 |
|
Hydroxid amonný 29% | 1336-21-6 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Hydroxid draselný 50% | 1310-58-3 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Hydroxid sodný 20% | 1310-73-2 | 480 | 6 | EN 374-3:2003 | 4 |
|
Hydroxid sodný 40% | 1310-73-2 | 480 | 6 | EN 16523-1:2015 | 4 |
|
Hydroxid sodný 50% | 1310-73-2 | 480 | 6 | EN 374-3:2003 | 4 |
|
Iso-butanol 99% | 78-83-1 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Kumen 98% | 98-82-8 | 271 | 5 | ASTM F739 | 3 |
|
Kyselina chlorovodíková 10% | 7647-01-0 | 480 | 6 | EN 374-3:2003 | 4 |
|
Kyselina chlorovodíková 35% | 7647-01-0 | 480 | 6 | EN 374-3:2003 | 4 |
|
Kyselina chlorovodíková 37% | 7647-01-0 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Kyselina chlorovodíková 50% | 7647-01-0 | NT | NT | 4 |
|
|
Kyselina chromová 50% | 7738-94-5 | 175 | 4 | ASTM F739 | 4 |
|
Kyselina dusičná 50% | 7697-37-2 | 341 | 5 | ASTM F739 | 3 |
|
Kyselina dusičná 70% | 7697-37-2 | 49 | 2 | ASTM F739 | NT |
|
Kyselina fluorovodíková 10% | 7664-39-3 | NT | NT | 4 |
|
|
Kyselina fluorovodíková 49% | 7664-39-3 | 134 | 4 | ASTM F739 | 4 |
|
Kyselina fosforečná 75% | 7664-38-2 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Kyselina fosforečná 85% | 7664-38-2 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Kyselina octová 10% | 64-19-7 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Kyselina octová 50% | 64-19-7 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Kyselina octová 99% | 64-19-7 | 118 | 3 | ASTM F739 | NT |
|
Kyselina olejová 90% | 112-80-1 | NT | NT | 4 |
|
|
Kyselina sírová 10% | 7664-93-9 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Kyselina sírová 40% | 7664-93-9 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Kyselina sírová 50% | 7664-93-9 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Kyselina sírová 96% | 7664-93-9 | 243 | 5 | EN 16523-1:2015 | NT |
|
M-kresol 97% | 108-39-4 | 210 | 4 | ASTM F739 | 2 |
|
Methanol 99% | 67-56-1 | 122 | 4 | EN 16523-1:2015 | 3 |
|
Methyl 1,1-dimethylpropyl ether 96% | 994-05-8 | 480 | 6 | ASTM F739 | NT |
|
Methylisobutylketon 99% | 108-10-1 | 57 | 2 | ASTM F739 | NT |
|
Motorová nafta Směs | 8008-20-6 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
N-methyl-2-pyrrolidon 99% | 872-50-4 | 108 | 3 | ASTM F739 | NT |
|
N-N dimethylacetamid 30% | 127-19-5 | 480 | 6 | ASTM F739 | NT |
|
N-N dimethylacetamid 99% | 127-19-5 | 39 | 2 | ASTM F739 | 1 |
|
Nafta (ropná) Směs | 8030-30-6 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Nafta (ropná) těžká Směs | 68551-17-7 | NT | NT | 4 |
|
|
Nitrobenzen 99% | 98-95-3 | 45 | 2 | ASTM F739 | 1 |
|
Nízkovroucí benzín - nespecifikovaný Směs | 8052-41-3 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Perchlorethylen 99% | 127-18-4 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Peroxid vodíku 30% | 7722-84-1 | 480 | 6 | EN 16523-1:2015 | 4 |
|
Polychlorované bifenyly (PCB) (50%) v 1,2,4-trichlorbenzenu Směs | 11097-69-1 | 343 | 5 | ASTM F739 | NT |
|
Přírodní benzin Směs | 8006-61-9 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Pyridin 99% | 110-86-1 | 26 | 1 | ASTM F739 | 1 |
|
Sirouhlík 99% | 75-15-0 | 20 | 1 | EN 16523-1:2015 | 2 |
|
T-butylmethylether 98% | 1634-04-4 | 480 | 6 | ASTM F739 | NT |
|
Technický benzín Směs | 8032-32-4 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Terpentýn Směs | 8006-64-2 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Tetrahydrofuran 99% | 109-99-9 | 17 | 1 | ASTM F739 | 1 |
|
Toluen 99% | 108-88-3 | 51 | 2 | EN 16523-1:2015 | 1 |
|
Topné oleje Směs | 68476-34-6 | 480 | 6 | ASTM F739 | NT |
|
Triethanolamin 98% | 102-71-6 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Vinylacetát 99% | 108-05-4 | 30 | 1 | ASTM F739 | 2 |
|
Xylen 99% | 1330-20-7 | 92 | 3 | ASTM F739 | 2 |
|
* nenormovaný výsledek