Galerie
Speciální přednosti
- Tepelná ochrana do 250°C* (* od 150 °C může výrobek ztuhnout a může dojít ke změně barvy, aniž by se snížila účinnost rukavic.)
- Odolnost proti olejům, tukům a hlavním čisticím prostředkům
- Bílé/krémové barevné kódování splňuje standardy odívání v pohostinském průmyslu
- Bez silikonu k zabránění vzniku stop a defektů na plechu a skle před lakováním
Speciální vlastnosti
Dlouhá manžeta (45 cm) pro ochranu předloktí při manipulaci s horkým nádobím.
Použití
Potravinářský průmysl
- Předvařování
Místní správa (Veřejné Stravování)
- Vyjímání jídel z trouby (vlhké nebo suché)
- Vyjímání předmětů z autoklávu nebo parní trouby
Pohostinský průmysl
- Vyjímání nádobí z ohřívacích trub
Pekárny
- Vyjímání pekařských plechů z trub
Normy
- 4443D
- Type A AFGJOT
- X2XXXX
- 111
Vhodné pro potravinářské použití se všemi druhy potravin v souladu s Evropským nařízením (ES) 1935/2004.
Detail výrobku
Materiál | Nitril |
---|---|
Barva | Bílý |
Vnitřní úprava | Pletená tepelná ochrana |
Vnější úprava | Reliéfní povrch |
Délka (cm) | 45 |
Velikost | 7 9 10 |
Balení | 1 pár/sáček 6 párů/krabice |
Tabulka potravin
Celková klasifikace pro styk s potravinami
Význam barev
Je-li pH , nejsou k tomu vhodné.
Nápoje | Nealkoholické nápoje nebo alkoholické nápoje s obsahem alkoholu nepřesahujícím 6 % obj. čiré |
|
---|---|---|
Nealkoholické nápoje nebo alkoholické nápoje s obsahem alkoholu nepřesahujícím 6 % obj. neprůhledné |
|
|
Alkoholické nápoje s obsahem alkoholu mezi 6 % až 20% |
|
|
Alkoholické nápoje s obsahem alkoholu nad 20% |
|
|
Obiloviny, škrob, cukr, čokoláda a vedlejší produkty | Škrob, obiloviny, hladká a hrubá mouka, suché těstoviny, například makarony, špagety a podobné výrobky a čerstvé těstoviny |
|
Sušenky, pečivo, koláče a jiné pekařské výrobky, sušené, cukrové a cukrářské výrobky v pevné formě; bez mastných látek |
|
|
Sušenky, pečivo, koláče a jiné pekařské výrobky a cukrářské výrobky v pevné formě; s mastnými látkami, čokoládou, náhražkami a výrobky s polevou |
|
|
Cukrářské výrobky ve vlhké pastovité formě |
|
|
Melasa, cukrové sirupy, med |
|
|
Cukrářské výrobky s mastnými látkami na povrchu |
|
|
Ovoce, zelenina a vedlejší produkty | Ovoce celé, čerstvé nebo chlazené, neloupané; ovoce sušené nebo dehydrované; ořechy vyloupané a pražené |
|
Zelenina čerstvá, loupaná nebo nařezaná |
|
|
Zpracováváno: řezané ve formě pyré, pasty nebo konzervované ve vodném prostředí, včetně nakládaných a v slaném nálevu |
|
|
Zpracovaná v alkoholickém prostředí |
|
|
Zelenina konzervovaná v olejovém prostředí |
|
|
Ovoce konzervované v olejovém prostředí |
|
|
Ořechy v podobě pasty nebo pomazánky |
|
|
Tuky a oleje | Živočišné nebo rostlinné, přírodní nebo zpracované |
|
Emulze vodné v oleji (ztužený tuk, máslo) |
|
|
Produkty živočišného původu a vejce | Korýši a měkkýši, kteří nemají přirozené ochranné schránky, konzervované ryby ve vodném prostředí |
|
Korýši a měkkýši, kteří nemají přirozené ochranné schránky, konzervované ryby v olejovém prostředí, masné výrobky marinované v olejovém prostředí |
|
|
Korýši a měkkýši čerství v ulitě |
|
|
Ryby čerstvé, chlazené, solené, uzené nebo v podobě pasty |
|
|
Maso všech živočišných druhů, čerstvé, chlazené, solené, uzené nebo v podobě pasty či pomazánky |
|
|
Maso konzervované nebo částečně konzervované ve vodném prostředí |
|
|
Maso konzervované nebo částečně konzervované v olejovém prostředí |
|
|
Vejce a vaječné žloutky a bílky v práškové nebo sušené nebo mražené podobě |
|
|
Vejce a vaječné žloutky a bílky v tekuté nebo vařené podobě |
|
|
Mlékárenské výrobky | Mléko plnotučné, odtučněné nebo částečně sušené |
|
Mléko kysané (jogurt, podmáslí), smetana a zakysaná smetana |
|
|
Sýry přírodní bez kůry nebo s jedlou kůrou a tavené sýry |
|
|
Sýry celé s nepoživatelným obalem |
|
|
Sýry zpracované (měkké), sýry konzervované ve vodném prostředí (mozzarella apod.) |
|
|
Sýry konzervované v olejovém prostředí |
|
|
Mléko sušené včetně kojeneckého |
|
|
Dresinky | Omáčky vodné povahy |
|
Omáčky tukové povahy (např. majonézy, salátové zálivky) |
|
|
Hořčice |
|
|
Ocet |
|
|
Kombinované připravené potraviny | Sendviče, opékaný chléb, pizza obsahující různé typy potravin, s látkami tukové povahy na povrchu |
|
Sendviče, opékaný chléb, pizza obsahující různé typy potravin, bez látek tukové povahy na povrchu |
|
|
Polévky a omáčky v prášku nebo sušené, s látkami tukové povahy (včetně kvasnic) |
|
|
Polévky a omáčky v prášku nebo sušené, avšak bez látek tukové povahy (včetně kvasnic) |
|
|
Polévky a omáčky v jakékoliv jiné podobě, s látkami tukové povahy (včetně kvasnic) |
|
|
Polévky a omáčky v jakékoliv jiné podobě, avšak bez látek tukové povahy (včetně kvasnic) |
|
|
Potraviny rostlinného původu smažené nebo pražené (smažené brambory, zelenina či ovoce v těstíčku atd.) |
|
|
Potraviny živočišného původu smažené nebo pražené |
|
|
Ostatní | Potraviny sušené s látkami tukové povahy na povrchu |
|
Potraviny sušené bez látek tukové povahy na povrchu |
|
|
Byliny, koření, aromatické byliny, káva a kávové náhražky, v granulích nebo v prášku |
|
|
Koření a chuťové přísady v olejovém prostředí |
|
|
Kakaový prášek |
|
|
Kakaová pasta |
|
|
Koncentrované extrakty s obsahem alkoholu 6 % obj. nebo vyšším |
|
|
Zmrazené nebo hluboce zmrazené potraviny |
|
|
Zmrzliny |
|
Chemická tabulka
Celkové hodnocení chemické ochrany
Hodnocení ochrany je definováno s ohledem na propustnost i degradaci, abychom Vám poskytli komplexní návod k použití našich rukavic na ochranu proti specifickým chemickým látkám.
Význam barev:
Při výběru rukavice nelze vycházet pouze z údajů z chemické zkoušky a celkové klasifikace chemické ochrany. Skutečné podmínky při používání mohou změnit chování rukavice tak, že se bude lišit od chování v kontrolovaných podmínkách laboratorních zkoušek. Dopad na chování rukavic
Chemický produkt | CAS # | Doba k průniku (minuty) |
Prostupnost | Standard | Degradace | Hodnocení |
---|---|---|---|---|---|---|
Butylacetát 99% | 123-86-4 | 78 | 3 | EN 374-3:2003 | NT |
|
Diethylamin 98% | 109-89-7 | 53 | 2 | EN 16523-1:2015 | 1 |
|
Ethylacetát 99% | 141-78-6 | 27 | 1 | EN 16523-1:2015 | NT |
|
Fenylethylen 99% | 100-42-5 | 36 | 2 | EN 16523-1:2015 | NT |
|
Formaldehyd 37% | 50-00-0 | 480 | 6 | EN 16523-1:2015 | 3 |
|
Heptan 99% | 142-82-5 | 480 | 6 | EN 16523-1:2015 | 4 |
|
Hydroxid amonný 25% | 1336-21-6 | 480 | 6 | EN 16523-1:2015 | 4 |
|
Hydroxid sodný 40% | 1310-73-2 | 480 | 6 | EN 16523-1:2015 | NT |
|
Kyselina chlorovodíková 10% | 7647-01-0 | 480 | 6 | EN 374-3:2003 | NT |
|
Kyselina chlorovodíková 35% | 7647-01-0 | 480 | 6 | EN 374-3:2003 | NT |
|
Kyselina sírová 96% | 7664-93-9 | 243 | 5 | EN 16523-1:2015 | NT |
|
Methanol 99% | 67-56-1 | 122 | 4 | EN 16523-1:2015 | NT |
|
Peroxid vodíku 30% | 7722-84-1 | 480 | 6 | EN 16523-1:2015 | NT |
|
Sirouhlík 99% | 75-15-0 | 20 | 1 | EN 16523-1:2015 | NT |
|
Toluen 99% | 108-88-3 | 51 | 2 | EN 16523-1:2015 | 1 |
|
* nenormovaný výsledek
Více rukavic
TempTec 332
Dvouvrstvá- rukavice s tepelnou izolací a kombinovanou- chemickou odolností