Tepelná ochrana

TempIce 700

Zvýšená životnost rukavice

  • KAT. 2 Kat. 2
  • Ochrana vůči mechanickým rizikům EN 388 3222X
  • Ochrana proti chladu EN 511 02X
  • ANSI cut A2
  • ISO 13997:
    N (690g)
  • Alimentarity

    Vhodné pro potravinářské použití s některými druhy potravin v souladu s Evropským nařízením (ES) 1935/2004. Podrobnosti najdete v tabulce potravin níže.


Pohodlí

  • Zůstaňte v suchu při práci ve vlhkých podmínkách. Rukavice Temp Ice 700 vám zajistí nepropustnost na strategických místech rukavice

Trvanlivost

  • Posrstvení je 5 krát odolnější než běžné rukavice na trhu

Produktivita

  • Vynikající úchop při manipulaci s mokrými díly s cílem snížit únavu svalů a zvýšit vaši produktivitu
  • Povrch s technologií Grip and Proof zaručuje vynikající úchop v prostředích, kde dochází k intenzivnímu styku s mazivy. Také snižuje svalovou námahu a vylepšuje produktivitu

Ochrana kůže

  • Bez škodlivých látek: Bez DMF

Zaručená kvalita

  • Bez silikonu k zabránění vzniku stop a defektů na plechu a skle před lakováním

Pratelnost

  • Lze vyprat až pětkrát na 60 °C bez vlivu na výkonnost,* což umožňuje prodloužit životnost rukavice, snížit náklady a redukovat odpad.

Speciální vlastnosti

Díky zateplené vložce je Temp-Ice 700 nejlepší rukavice ve své třídě. Můžete pracovat v chladném prostředí až do -10 ° C, při zachování pohodlí, obratnosti a pružnosti

Místní správa (Veřejné Stravování)

Místní orgány (silnice a dálnice)

  • Údržba silnic

Místní orgány (parky a veřejná prostranství)

  • Údržba veřejného parku

Místní orgány (sběr a zpracování odpadu)

  • Sběr odpadu

Jiná průmyslová odvětví

  • Manipulace se stavebními materiály
  • Údržba ve vlhkých nebo chladných prostředích

Doprava a logistika

  • Příprava objednávek

Grip-Proof

Technologie kombinující odolnost vůči kapalinám a přilnavost: řešení pro mastné a/nebo špinavé prostředí.

Materiál Nitrilové GRIP&PROOF povrstvení
Barva černá, modrý
Vnitřní úprava Pletená tepelná ochrana
Vnější úprava Neklouzající úchop a ochranná TPR vrstva
Délka (cm) 24-27
Velikost 7 8 9 10
Balení 1 pár/sáček
12 párů/sáček
72 párů/krabice

Celková klasifikace pro styk s potravinami

Nápoje Nealkoholické nápoje nebo alkoholické nápoje s obsahem alkoholu nepřesahujícím 6 % obj. čiré
Nealkoholické nápoje nebo alkoholické nápoje s obsahem alkoholu nepřesahujícím 6 % obj. neprůhledné
Alkoholické nápoje s obsahem alkoholu mezi  6 % až 20%
Alkoholické nápoje s obsahem alkoholu nad 20%
Obiloviny, škrob, cukr, čokoláda a vedlejší produkty Škrob, obiloviny, hladká a hrubá mouka, suché těstoviny, například makarony, špagety a podobné výrobky a čerstvé těstoviny
Sušenky, pečivo, koláče a jiné pekařské výrobky, sušené, cukrové a cukrářské výrobky v pevné formě; bez mastných látek
Sušenky, pečivo, koláče a jiné pekařské výrobky a cukrářské výrobky v pevné formě; s mastnými látkami, čokoládou, náhražkami a výrobky s polevou
Cukrářské výrobky ve vlhké pastovité formě
Melasa, cukrové sirupy, med
Cukrářské výrobky s mastnými látkami na povrchu
Ovoce, zelenina a vedlejší produkty Ovoce celé, čerstvé nebo chlazené, neloupané; ovoce sušené nebo dehydrované; ořechy vyloupané a pražené
Zelenina čerstvá, loupaná nebo nařezaná
Zpracováváno: řezané ve formě pyré, pasty nebo konzervované ve vodném prostředí, včetně nakládaných a v slaném nálevu
Zpracovaná v alkoholickém prostředí
Zelenina konzervovaná v olejovém prostředí
Ovoce konzervované v olejovém prostředí
Ořechy v podobě pasty nebo pomazánky
Tuky a oleje Živočišné nebo rostlinné, přírodní nebo zpracované
Emulze vodné v oleji (ztužený tuk, máslo)
Produkty živočišného původu a vejce Korýši a měkkýši, kteří nemají přirozené ochranné schránky, konzervované ryby ve vodném prostředí
Korýši a měkkýši, kteří nemají přirozené ochranné schránky, konzervované ryby v olejovém prostředí, masné výrobky marinované v olejovém prostředí
Korýši a měkkýši čerství v ulitě
Ryby čerstvé, chlazené, solené, uzené nebo v podobě pasty
Maso všech živočišných druhů, čerstvé, chlazené, solené, uzené nebo v podobě pasty či pomazánky
Maso konzervované nebo částečně konzervované ve vodném prostředí
Maso konzervované nebo částečně konzervované v olejovém prostředí
Vejce a vaječné žloutky a bílky v práškové nebo sušené nebo mražené podobě
Vejce a vaječné žloutky a bílky v tekuté nebo vařené podobě
Mlékárenské výrobky Mléko plnotučné, odtučněné nebo částečně sušené
Mléko kysané (jogurt, podmáslí), smetana a zakysaná smetana
Sýry přírodní bez kůry nebo s jedlou kůrou a tavené sýry
Sýry celé s nepoživatelným obalem
Sýry zpracované (měkké), sýry konzervované ve vodném prostředí (mozzarella apod.)
Sýry konzervované v olejovém prostředí
Mléko sušené včetně kojeneckého
Dresinky Omáčky vodné povahy
Omáčky tukové povahy (např. majonézy, salátové zálivky)
Hořčice
Ocet
Kombinované připravené potraviny Sendviče, opékaný chléb, pizza obsahující různé typy potravin, s látkami tukové povahy na povrchu
Sendviče, opékaný chléb, pizza obsahující různé typy potravin, bez látek tukové povahy na povrchu
Polévky a omáčky v prášku nebo sušené, s látkami tukové povahy (včetně kvasnic)
Polévky a omáčky v prášku nebo sušené, avšak bez látek tukové povahy (včetně kvasnic)
Polévky a omáčky v jakékoliv jiné podobě, s látkami tukové povahy (včetně kvasnic)
Polévky a omáčky v jakékoliv jiné podobě, avšak bez látek tukové povahy (včetně kvasnic)
Potraviny rostlinného původu smažené nebo pražené (smažené brambory, zelenina či ovoce v těstíčku atd.)
Potraviny živočišného původu smažené nebo pražené
Ostatní Potraviny sušené s látkami tukové povahy na povrchu
Potraviny sušené bez látek tukové povahy na povrchu
Byliny, koření, aromatické byliny, káva a kávové náhražky, v granulích nebo v prášku
Koření a chuťové přísady v olejovém prostředí
Kakaový prášek
Kakaová pasta
Koncentrované extrakty s obsahem alkoholu 6 % obj. nebo vyšším
Zmrazené nebo hluboce zmrazené potraviny
Zmrzliny

Máte otázku? Kontaktujte nás!

Máte-li otázku, potřebujete vzorek nebo chcete další technické informace o našich rukavicích a jejich použití.

Kontaktujte nás

Více rukavic

TEMPICE 780 Nové
Tepelná ochrana

TEMPICE 780