Galerie
Speciální přednosti
- Vynikající odolnost vůči proříznutí (ISO 13997 = 24,2 N)
- Dlouhá manžeta zaručuje lepší ochranu předloktí.
- Bez silikonu k zabránění vzniku stop a defektů na plechu a skle před lakováním
- Lze vyprat až 20krát na 90 °C bez vlivu na výkonnost,* což umožňuje prodloužit životnost rukavice, snížit náklady a redukovat odpad.
Použití
Potravinářský průmysl
- Řezání masa a ryb
- Vykosťování drůbeže
- Vykosťování a krájení
Místní správa (Veřejné Stravování)
Normy
- 2X4XE
-
ISO 13997:
24.2N (2467g)
Vhodné pro potravinářské použití se všemi druhy potravin v souladu s Evropským nařízením (ES) 1935/2004.
Detail výrobku
Materiál | |
---|---|
Barva | Modrý |
Vnitřní úprava | Bezešvý textilní podklad z vláken HDPE |
Vnější úprava | |
Délka (cm) | 34 |
Velikost | 6 7 8 9 10 11 |
Balení | 1 rukavice/sáček 10 rukavic/krabice |
Tabulka potravin
Celková klasifikace pro styk s potravinami
Význam barev
Vhodné pro práci s tímto typem potravin.
Je-li hodnota pH > 4,5, jsou vhodné pro práci s tímto typem potravin.
Je-li pH , nejsou k tomu vhodné.
Je-li pH , nejsou k tomu vhodné.
Nevhodné pro práci s tímto typem potravin.
Bugıda tipine karşı test edilmemiştir.
Nápoje | Nealkoholické nápoje nebo alkoholické nápoje s obsahem alkoholu nepřesahujícím 6 % obj. čiré |
|
---|---|---|
Nealkoholické nápoje nebo alkoholické nápoje s obsahem alkoholu nepřesahujícím 6 % obj. neprůhledné |
|
|
Alkoholické nápoje s obsahem alkoholu mezi 6 % až 20% |
|
|
Alkoholické nápoje s obsahem alkoholu nad 20% |
|
|
Obiloviny, škrob, cukr, čokoláda a vedlejší produkty | Škrob, obiloviny, hladká a hrubá mouka, suché těstoviny, například makarony, špagety a podobné výrobky a čerstvé těstoviny |
|
Sušenky, pečivo, koláče a jiné pekařské výrobky, sušené, cukrové a cukrářské výrobky v pevné formě; bez mastných látek |
|
|
Sušenky, pečivo, koláče a jiné pekařské výrobky a cukrářské výrobky v pevné formě; s mastnými látkami, čokoládou, náhražkami a výrobky s polevou |
|
|
Cukrářské výrobky ve vlhké pastovité formě |
|
|
Melasa, cukrové sirupy, med |
|
|
Cukrářské výrobky s mastnými látkami na povrchu |
|
|
Ovoce, zelenina a vedlejší produkty | Ovoce celé, čerstvé nebo chlazené, neloupané; ovoce sušené nebo dehydrované; ořechy vyloupané a pražené |
|
Zelenina čerstvá, loupaná nebo nařezaná |
|
|
Zpracováváno: řezané ve formě pyré, pasty nebo konzervované ve vodném prostředí, včetně nakládaných a v slaném nálevu |
|
|
Zpracovaná v alkoholickém prostředí |
|
|
Zelenina konzervovaná v olejovém prostředí |
|
|
Ovoce konzervované v olejovém prostředí |
|
|
Ořechy v podobě pasty nebo pomazánky |
|
|
Tuky a oleje | Živočišné nebo rostlinné, přírodní nebo zpracované |
|
Emulze vodné v oleji (ztužený tuk, máslo) |
|
|
Produkty živočišného původu a vejce | Korýši a měkkýši, kteří nemají přirozené ochranné schránky, konzervované ryby ve vodném prostředí |
|
Korýši a měkkýši, kteří nemají přirozené ochranné schránky, konzervované ryby v olejovém prostředí, masné výrobky marinované v olejovém prostředí |
|
|
Korýši a měkkýši čerství v ulitě |
|
|
Ryby čerstvé, chlazené, solené, uzené nebo v podobě pasty |
|
|
Maso všech živočišných druhů, čerstvé, chlazené, solené, uzené nebo v podobě pasty či pomazánky |
|
|
Maso konzervované nebo částečně konzervované ve vodném prostředí |
|
|
Maso konzervované nebo částečně konzervované v olejovém prostředí |
|
|
Vejce a vaječné žloutky a bílky v práškové nebo sušené nebo mražené podobě |
|
|
Vejce a vaječné žloutky a bílky v tekuté nebo vařené podobě |
|
|
Mlékárenské výrobky | Mléko plnotučné, odtučněné nebo částečně sušené |
|
Mléko kysané (jogurt, podmáslí), smetana a zakysaná smetana |
|
|
Sýry přírodní bez kůry nebo s jedlou kůrou a tavené sýry |
|
|
Sýry celé s nepoživatelným obalem |
|
|
Sýry zpracované (měkké), sýry konzervované ve vodném prostředí (mozzarella apod.) |
|
|
Sýry konzervované v olejovém prostředí |
|
|
Mléko sušené včetně kojeneckého |
|
|
Dresinky | Omáčky vodné povahy |
|
Omáčky tukové povahy (např. majonézy, salátové zálivky) |
|
|
Hořčice |
|
|
Ocet |
|
|
Kombinované připravené potraviny | Sendviče, opékaný chléb, pizza obsahující různé typy potravin, s látkami tukové povahy na povrchu |
|
Sendviče, opékaný chléb, pizza obsahující různé typy potravin, bez látek tukové povahy na povrchu |
|
|
Polévky a omáčky v prášku nebo sušené, s látkami tukové povahy (včetně kvasnic) |
|
|
Polévky a omáčky v prášku nebo sušené, avšak bez látek tukové povahy (včetně kvasnic) |
|
|
Polévky a omáčky v jakékoliv jiné podobě, s látkami tukové povahy (včetně kvasnic) |
|
|
Polévky a omáčky v jakékoliv jiné podobě, avšak bez látek tukové povahy (včetně kvasnic) |
|
|
Potraviny rostlinného původu smažené nebo pražené (smažené brambory, zelenina či ovoce v těstíčku atd.) |
|
|
Potraviny živočišného původu smažené nebo pražené |
|
|
Ostatní | Potraviny sušené s látkami tukové povahy na povrchu |
|
Potraviny sušené bez látek tukové povahy na povrchu |
|
|
Byliny, koření, aromatické byliny, káva a kávové náhražky, v granulích nebo v prášku |
|
|
Koření a chuťové přísady v olejovém prostředí |
|
|
Kakaový prášek |
|
|
Kakaová pasta |
|
|
Koncentrované extrakty s obsahem alkoholu 6 % obj. nebo vyšším |
|
|
Zmrazené nebo hluboce zmrazené potraviny |
|
|
Zmrzliny |
|
Více rukavic
Ochrana proti pořezání
KryTech 851
Ochrana proti vibracím : specifické oblasti na rukavicích jsou vyztuženy, aby zvýšily ochranu proti vibracím. Vyztužená místa: palec, kloubky na rukách, prsty a dlaň.
Ochrana proti pořezání
KryTech 840
Ultravysoká- ochrana pro manipulaci s těžkými nebo ostrými předměty ve vlhkých prostředích
Ochrana proti pořezání
KryTech 380
Nejlepší rukavice proti pořezání určené pro těžkou práci v prostředích, kde dochází ke styku s mazivy