Ochrana proti pořezání

KryTech 693

Komfort, pružnost a vysoká obratnost díky 18vrstvému úpletu. Ochrana elektronických zařízení před elektrostatickým výbojem (ESD) a úroveň ochrany proti prořezu C. Možnost ovládání dotykových obrazovek a vhodnost pro styk s potravinami. Rukavice s dobrou viditelností pro lepší ochranu uživatele

  • KAT. 2 Kat. 2
  • Ochrana vůči mechanickým rizikům EN 388 4X42C
  • Elektrostatická ochrana proti vybití EN 16350
  • ANSI cut A3
  • ISO 13997:
    14.5N (1478g)
  • Alimentarity

    Vhodné pro potravinářské použití se všemi druhy potravin v souladu s Evropským nařízením (ES) 1935/2004.


Ochrana proti proříznutí

  • Úroveň řezu snadno identifikovatelná díky značení na zadní straně rukavice

Ochrana elektronického zařízení před elektrostatickým výbojem (ESD)

  • Produkt speciálně vyvinutý pro rozptylování elektrostatických nábojů, pro ochranu elektronických zařízení proti elektrostatickému výboji (ESD) v souladu s EN16350 (standard rukavic ATEX)

Trvanlivost

  • Prodloužená životnost rukavice a zvýšená bezpečnost díky zesílení části mezi palcem a ukazováčkem, které chrání rukavici před předčasným poškozením v této velmi exponované oblasti

Vhodné pro dotykovou obrazovku

  • Lze použít s dotykovými zařízeními a dotykovou obrazovkou

Zaručená kvalita

  • Bez silikonu, aby se zabránilo vzniku stop nebo defektů před lakováním
  • Bez obsahu silikonu, díky čemuž nedochází ke vzniku stop a defektů na povrchu plechu a skla

Pratelnost

  • Lze vyprat jednou na 40 °C bez vlivu na výkonnost*.

Automobilový/strojírenský průmysl

  • Montáž malých dílů
  • Montáž malých dílů bez oleje a tuku
  • Automobilová montáž
  • Manipulace s kovovými díly
  • Strojní údržba
  • Přesná montáž
  • Přesná strojní práce

Potravinářský průmysl

Stavebnictví (Tesařské / Truhlářské práce)

  • Montáž ocelových konstrukcí
  • Shromáždění
  • Šroubování

Stavebnictví (Pokrývačské / Obkladačské / Lešticí práce

  • Pokládání dlaždic, vložek, rámů nebo zinkování

Stavebnictví (Topenářské / Instalatérské práce)

  • Manipulace s kovovými součástmi

Jiná průmyslová odvětví

  • Balení
  • Skladování a příjem zboží

Doprava a logistika

  • Obsluha manipulačních zařízení
  • Příprava objednávek

Papírenský průmysl

Materiál Pěnový nitril
Barva žlutá
Vnitřní úprava Bezešvý textilní podklad
Vnější úprava Hladká
Délka (cm) 24-29
Velikost 6 7 8 9 10 11
Balení 1 pár/sáček
12 párů/sáček
48 párů/krabice

Celková klasifikace pro styk s potravinami

Nápoje Nealkoholické nápoje nebo alkoholické nápoje s obsahem alkoholu nepřesahujícím 6 % obj. čiré
Nealkoholické nápoje nebo alkoholické nápoje s obsahem alkoholu nepřesahujícím 6 % obj. neprůhledné
Alkoholické nápoje s obsahem alkoholu mezi  6 % až 20%
Alkoholické nápoje s obsahem alkoholu nad 20%
Obiloviny, škrob, cukr, čokoláda a vedlejší produkty Škrob, obiloviny, hladká a hrubá mouka, suché těstoviny, například makarony, špagety a podobné výrobky a čerstvé těstoviny
Sušenky, pečivo, koláče a jiné pekařské výrobky, sušené, cukrové a cukrářské výrobky v pevné formě; bez mastných látek
Sušenky, pečivo, koláče a jiné pekařské výrobky a cukrářské výrobky v pevné formě; s mastnými látkami, čokoládou, náhražkami a výrobky s polevou
Cukrářské výrobky ve vlhké pastovité formě
Melasa, cukrové sirupy, med
Cukrářské výrobky s mastnými látkami na povrchu
Ovoce, zelenina a vedlejší produkty Ovoce celé, čerstvé nebo chlazené, neloupané; ovoce sušené nebo dehydrované; ořechy vyloupané a pražené
Zelenina čerstvá, loupaná nebo nařezaná
Zpracováváno: řezané ve formě pyré, pasty nebo konzervované ve vodném prostředí, včetně nakládaných a v slaném nálevu
Zpracovaná v alkoholickém prostředí
Zelenina konzervovaná v olejovém prostředí
Ovoce konzervované v olejovém prostředí
Ořechy v podobě pasty nebo pomazánky
Tuky a oleje Živočišné nebo rostlinné, přírodní nebo zpracované
Emulze vodné v oleji (ztužený tuk, máslo)
Produkty živočišného původu a vejce Korýši a měkkýši, kteří nemají přirozené ochranné schránky, konzervované ryby ve vodném prostředí
Korýši a měkkýši, kteří nemají přirozené ochranné schránky, konzervované ryby v olejovém prostředí, masné výrobky marinované v olejovém prostředí
Korýši a měkkýši čerství v ulitě
Ryby čerstvé, chlazené, solené, uzené nebo v podobě pasty
Maso všech živočišných druhů, čerstvé, chlazené, solené, uzené nebo v podobě pasty či pomazánky
Maso konzervované nebo částečně konzervované ve vodném prostředí
Maso konzervované nebo částečně konzervované v olejovém prostředí
Vejce a vaječné žloutky a bílky v práškové nebo sušené nebo mražené podobě
Vejce a vaječné žloutky a bílky v tekuté nebo vařené podobě
Mlékárenské výrobky Mléko plnotučné, odtučněné nebo částečně sušené
Mléko kysané (jogurt, podmáslí), smetana a zakysaná smetana
Sýry přírodní bez kůry nebo s jedlou kůrou a tavené sýry
Sýry celé s nepoživatelným obalem
Sýry zpracované (měkké), sýry konzervované ve vodném prostředí (mozzarella apod.)
Sýry konzervované v olejovém prostředí
Mléko sušené včetně kojeneckého
Dresinky Omáčky vodné povahy
Omáčky tukové povahy (např. majonézy, salátové zálivky)
Hořčice
Ocet
Kombinované připravené potraviny Sendviče, opékaný chléb, pizza obsahující různé typy potravin, s látkami tukové povahy na povrchu
Sendviče, opékaný chléb, pizza obsahující různé typy potravin, bez látek tukové povahy na povrchu
Polévky a omáčky v prášku nebo sušené, s látkami tukové povahy (včetně kvasnic)
Polévky a omáčky v prášku nebo sušené, avšak bez látek tukové povahy (včetně kvasnic)
Polévky a omáčky v jakékoliv jiné podobě, s látkami tukové povahy (včetně kvasnic)
Polévky a omáčky v jakékoliv jiné podobě, avšak bez látek tukové povahy (včetně kvasnic)
Potraviny rostlinného původu smažené nebo pražené (smažené brambory, zelenina či ovoce v těstíčku atd.)
Potraviny živočišného původu smažené nebo pražené
Ostatní Potraviny sušené s látkami tukové povahy na povrchu
Potraviny sušené bez látek tukové povahy na povrchu
Byliny, koření, aromatické byliny, káva a kávové náhražky, v granulích nebo v prášku
Koření a chuťové přísady v olejovém prostředí
Kakaový prášek
Kakaová pasta
Koncentrované extrakty s obsahem alkoholu 6 % obj. nebo vyšším
Zmrazené nebo hluboce zmrazené potraviny
Zmrzliny

Máte otázku? Kontaktujte nás!

Máte-li otázku, potřebujete vzorek nebo chcete další technické informace o našich rukavicích a jejich použití.

Kontaktujte nás

Více rukavic

KryTech 642 Nové
Ochrana proti pořezání

KryTech 642

Pohodlí, pružnost a prodyšnost bez jakýchkoli kompromisů ohledně ochrany a odolnosti proti proříznutí Lze použít s dotykovými zařízeními a dotykovou obrazovkou.

KryTech 538
Ochrana proti pořezání

KryTech 538

Ultra pohodlí a praktická ochrana

KryTech 599 Nové
Ochrana proti pořezání

KryTech 599

Pokožka a úchop jsou chráněny až po klouby před řezy v prostředích, kde dochází ke styku s mazivy. Nepřekonatelná citlivost na konečcích prstů