Galerie
Speciální přednosti
- Vynikající obratnost: tenká rukavice z poddajného materiálu
- Chlorovaná úprava pro lepší ochranu zpracovávaných produktů
- Chlorovaná úprava pro lepší ochranu zpracovávaných produktů
- Bez silikonu k zabránění vzniku stop a defektů na plechu a skle před lakováním
Použití
Potravinářský průmysl
- Konzervárenství
- Výroba sýrů
- Vykosťování drůbeže
- Filetování ryb
- Příprava potravin
- Manipulace s ovocem a zeleninou
Normy
- 0010X
- Type B KPT
Vhodné pro potravinářské použití s některými druhy potravin v souladu s Evropským nařízením (ES) 1935/2004. Podrobnosti najdete v tabulce potravin níže.
Detail výrobku
Materiál | Prírodní latex |
---|---|
Barva | Modrý |
Vnitřní úprava | Chlorovaná |
Vnější úprava | Reliéfní povrch |
Délka (cm) | 31 |
Tlouštka (mm) | 0.4 |
Velikost | 6 7 8 9 10 |
Balení | 1 pár/sáček 10 párů/balení 100 párů/krabice |
Tabulka potravin
Celková klasifikace pro styk s potravinami
Význam barev
Je-li pH , nejsou k tomu vhodné.
Nápoje | Nealkoholické nápoje nebo alkoholické nápoje s obsahem alkoholu nepřesahujícím 6 % obj. čiré |
|
---|---|---|
Nealkoholické nápoje nebo alkoholické nápoje s obsahem alkoholu nepřesahujícím 6 % obj. neprůhledné |
|
|
Alkoholické nápoje s obsahem alkoholu mezi 6 % až 20% |
|
|
Alkoholické nápoje s obsahem alkoholu nad 20% |
|
|
Obiloviny, škrob, cukr, čokoláda a vedlejší produkty | Škrob, obiloviny, hladká a hrubá mouka, suché těstoviny, například makarony, špagety a podobné výrobky a čerstvé těstoviny |
|
Sušenky, pečivo, koláče a jiné pekařské výrobky, sušené, cukrové a cukrářské výrobky v pevné formě; bez mastných látek |
|
|
Sušenky, pečivo, koláče a jiné pekařské výrobky a cukrářské výrobky v pevné formě; s mastnými látkami, čokoládou, náhražkami a výrobky s polevou |
|
|
Cukrářské výrobky ve vlhké pastovité formě |
|
|
Melasa, cukrové sirupy, med |
|
|
Cukrářské výrobky s mastnými látkami na povrchu |
|
|
Ovoce, zelenina a vedlejší produkty | Ovoce celé, čerstvé nebo chlazené, neloupané; ovoce sušené nebo dehydrované; ořechy vyloupané a pražené |
|
Zelenina čerstvá, loupaná nebo nařezaná |
|
|
Zpracováváno: řezané ve formě pyré, pasty nebo konzervované ve vodném prostředí, včetně nakládaných a v slaném nálevu |
|
|
Zpracovaná v alkoholickém prostředí |
|
|
Zelenina konzervovaná v olejovém prostředí |
|
|
Ovoce konzervované v olejovém prostředí |
|
|
Ořechy v podobě pasty nebo pomazánky |
|
|
Tuky a oleje | Živočišné nebo rostlinné, přírodní nebo zpracované |
|
Emulze vodné v oleji (ztužený tuk, máslo) |
|
|
Produkty živočišného původu a vejce | Korýši a měkkýši, kteří nemají přirozené ochranné schránky, konzervované ryby ve vodném prostředí |
|
Korýši a měkkýši, kteří nemají přirozené ochranné schránky, konzervované ryby v olejovém prostředí, masné výrobky marinované v olejovém prostředí |
|
|
Korýši a měkkýši čerství v ulitě |
|
|
Ryby čerstvé, chlazené, solené, uzené nebo v podobě pasty |
|
|
Maso všech živočišných druhů, čerstvé, chlazené, solené, uzené nebo v podobě pasty či pomazánky |
|
|
Maso konzervované nebo částečně konzervované ve vodném prostředí |
|
|
Maso konzervované nebo částečně konzervované v olejovém prostředí |
|
|
Vejce a vaječné žloutky a bílky v práškové nebo sušené nebo mražené podobě |
|
|
Vejce a vaječné žloutky a bílky v tekuté nebo vařené podobě |
|
|
Mlékárenské výrobky | Mléko plnotučné, odtučněné nebo částečně sušené |
|
Mléko kysané (jogurt, podmáslí), smetana a zakysaná smetana |
|
|
Sýry přírodní bez kůry nebo s jedlou kůrou a tavené sýry |
|
|
Sýry celé s nepoživatelným obalem |
|
|
Sýry zpracované (měkké), sýry konzervované ve vodném prostředí (mozzarella apod.) |
|
|
Sýry konzervované v olejovém prostředí |
|
|
Mléko sušené včetně kojeneckého |
|
|
Dresinky | Omáčky vodné povahy |
|
Omáčky tukové povahy (např. majonézy, salátové zálivky) |
|
|
Hořčice |
|
|
Ocet |
|
|
Kombinované připravené potraviny | Sendviče, opékaný chléb, pizza obsahující různé typy potravin, s látkami tukové povahy na povrchu |
|
Sendviče, opékaný chléb, pizza obsahující různé typy potravin, bez látek tukové povahy na povrchu |
|
|
Polévky a omáčky v prášku nebo sušené, s látkami tukové povahy (včetně kvasnic) |
|
|
Polévky a omáčky v prášku nebo sušené, avšak bez látek tukové povahy (včetně kvasnic) |
|
|
Polévky a omáčky v jakékoliv jiné podobě, s látkami tukové povahy (včetně kvasnic) |
|
|
Polévky a omáčky v jakékoliv jiné podobě, avšak bez látek tukové povahy (včetně kvasnic) |
|
|
Potraviny rostlinného původu smažené nebo pražené (smažené brambory, zelenina či ovoce v těstíčku atd.) |
|
|
Potraviny živočišného původu smažené nebo pražené |
|
|
Ostatní | Potraviny sušené s látkami tukové povahy na povrchu |
|
Potraviny sušené bez látek tukové povahy na povrchu |
|
|
Byliny, koření, aromatické byliny, káva a kávové náhražky, v granulích nebo v prášku |
|
|
Koření a chuťové přísady v olejovém prostředí |
|
|
Kakaový prášek |
|
|
Kakaová pasta |
|
|
Koncentrované extrakty s obsahem alkoholu 6 % obj. nebo vyšším |
|
|
Zmrazené nebo hluboce zmrazené potraviny |
|
|
Zmrzliny |
|
Chemická tabulka
Celkové hodnocení chemické ochrany
Hodnocení ochrany je definováno s ohledem na propustnost i degradaci, abychom Vám poskytli komplexní návod k použití našich rukavic na ochranu proti specifickým chemickým látkám.
Význam barev:
Při výběru rukavice nelze vycházet pouze z údajů z chemické zkoušky a celkové klasifikace chemické ochrany. Skutečné podmínky při používání mohou změnit chování rukavice tak, že se bude lišit od chování v kontrolovaných podmínkách laboratorních zkoušek. Dopad na chování rukavic
Chemický produkt | CAS # | Doba k průniku (minuty) |
Prostupnost | Standard | Degradace | Hodnocení |
---|---|---|---|---|---|---|
2-propanol (isopropanol) 99% | 67-63-0 | 15 | 1 | EN 374-3:2003 | 4 |
|
2,4-toluendiisokyanát 80% | 584-84-9 | 480 | 6 | ASTM F739 | 3 |
|
Acetaldehyd 99% | 75-07-0 | 5 | 0 | ASTM F739 | 4 |
|
Aceton 99% | 67-64-1 | 7 | 0 | ASTM F739 | 3 |
|
Anilín 99% | 62-53-3 | 67 | 3 | ASTM F739 | 4 |
|
Butanon 99% | 78-93-3 | 2 | 0 | EN 374-3:2003 | 2 |
|
Dimethylformamid 99% | 68-12-2 | 12 | 1 | EN 374-3:2003 | 4 |
|
Dimethylsulfoxid 99% | 67-68-5 | 216 | 4 | ASTM F739 | 4 |
|
Ethanol 95% | 64-17-5 | 14 | 1 | EN 374-3:2003 | 4 |
|
Ethylenglykol 99% | 107-21-1 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Ethylenglykol butyl ether 99% | 111-76-2 | 21 | 1 | ASTM F739 | 4 |
|
Ethylglykol 99% | 110-80-5 | 27 | 1 | ASTM F739 | 4 |
|
Ethylglykolacetát 99% | 111-15-9 | 15 | 1 | ASTM F739 | 3 |
|
Fenol 85% | 108-95-2 | 77 | 3 | ASTM F739 | 4 |
|
Formaldehyd 30% | 50-00-0 | NT | NT | 4 |
|
|
Formaldehyd 37% | 50-00-0 | 480 | 6 | EN 16523-1:2015 | 2 |
|
Hydrazin 35% | 302-01-2 | NT | NT | 4 |
|
|
Hydrazin 70% | 302-01-2 | 115 | 3 | ASTM F739 | 4 |
|
Hydrazin 98% | 302-01-2 | NT | NT | 4 |
|
|
Hydroxid amonný 29% | 1336-21-6 | 16 | 1 | ASTM F739 | 4 |
|
Hydroxid draselný 50% | 1310-58-3 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Hydroxid sodný 20% | 1310-73-2 | 480 | 6 | EN 374-3:2003 | 4 |
|
Hydroxid sodný 40% | 1310-73-2 | 480 | 6 | EN 16523-1:2015 | 4 |
|
Hydroxid sodný 50% | 1310-73-2 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Kyselina chlorovodíková 10% | 7647-01-0 | 480 | 6 | EN 374-3:2003 | 4 |
|
Kyselina chlorovodíková 35% | 7647-01-0 | 480 | 6 | EN 374-3:2003 | 4 |
|
Kyselina chlorovodíková 37% | 7647-01-0 | 43 | 2 | ASTM F739 | 4 |
|
Kyselina dusičná 10% | 7697-37-2 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Kyselina dusičná 20% | 7697-37-2 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Kyselina dusičná 40% | 7697-37-2 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Kyselina dusičná 50% | 7697-37-2 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Kyselina fosforečná 75% | 7664-38-2 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Kyselina fosforečná 85% | 7664-38-2 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Kyselina octová 10% | 64-19-7 | NT | NT | 4 |
|
|
Kyselina octová 50% | 64-19-7 | 139 | 4 | EN 16523-1:2015 | 4 |
|
Kyselina octová 99% | 64-19-7 | 8 | 0 | EN 374-3:2003 | 4 |
|
Kyselina sírová 10% | 7664-93-9 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Kyselina sírová 40% | 7664-93-9 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Kyselina sírová 50% | 7664-93-9 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
M-kresol 97% | 108-39-4 | 145 | 4 | ASTM F739 | 4 |
|
Methanol 85% | 67-56-1 | NT | NT | 4 |
|
|
Methanol 99% | 67-56-1 | 7 | 0 | EN 374-3:2003 | 4 |
|
N-methyl-2-pyrrolidon 99% | 872-50-4 | 17 | 1 | EN 374-3:2003 | 4 |
|
N-N dimethylacetamid 30% | 127-19-5 | NT | NT | 4 |
|
|
N-N dimethylacetamid 99% | 127-19-5 | 39 | 2 | ASTM F739 | 4 |
|
Pentandial 50% | 111-30-8 | NT | NT | 4 |
|
|
Peroxid vodíku 30% | 7722-84-1 | 480 | 6 | EN 16523-1:2015 | 4 |
|
Skydrol LD-4 Směs | NA | 60 | 2 | ASTM F739 | NT |
|
Triethanolamin 98% | 102-71-6 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
* nenormovaný výsledek
Více rukavic
Jersette 308
Maximální komfort pro dlouhodobou- práci v agresivních prostředích
Harpon 325
Komfort a bezpečnost pro uchopení těžkých, drsných nebo kluzkých předmětů ve vysoce agresivních prostředích